Cégünk szakemberei az elsők között már 2004 óta kiviteleznek megújuló energiás gépészeti rendszereket, hőszivattyúkat, valamint hővisszanyerős szellőztető berendezéseket. 2009 óta pedig az egyre jobban elterjedő napelemes rendszerek telepítését is bevezettük tevékenységeink körébe. 

Jelentős referenciákkal rendelkezünk, jónéhány kilowatt fosszilis energiát váltottunk ki zöld energiával Használjon Ön is Zöld energiát, spóroljon a környezeti energiák használatával és közben a Földet is megkíméli! Írja alá velünk a függetlenségi nyilatkozatot! Napelemes kiserőműveket és hőszivattyús rendszereinket Önnek is ajánljuk! 

A villanyszámlát és a gázszámlát felejtse el! Legyen független az energiaszolgáltatóktól! Napelemes rendszereinket országosan telepítjük, engedélyezéssel, gyorsan és kedvező áron! Rendszereink működési adatait ügyfeleink és az érdeklődők is megnézhetik az interneten! Villanyszámlájának ismeretében javaslatot teszünk az Ön rendszerére! 

A nálunk érdeklődők megtekinthetik hasonló teljesítményű működő rendszereink termelési és működési adatait! Nagy tapasztalattal rendelkezünk hőszivattyús családi házas és intézményes épületgépészeti rendszerek kivitelezésében. Felületfűtés-hűtés rendszerünk saját gyártású gipszkarton panelekkel készül új és felújítandó épületekhez is! 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

THERMOSTUDIO Kft.
Adószám: 22957986-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-129560

KÖVESS MINKET

Copyright © Thermostudio Kft. 2022. | Minden jog fenntartva | GyIK | Adatvédelmi tájékoztató | DREAM4SYS ERP